väljborg

God morgon, igårkväll fick jag och Alina för oss att vi skulle ut och sagt och gjort så hamnade vi ute. Först hamnade vi på Surfers mycket mysigt men jag trivs inte där. Sen gick vi vidare till Munken var där i tio minuter och sen gick vi till hamnplan. Där var det typ 25 pers och det var inte allt för roligt. Ganska misslyckad kväll men man ska väl inte gå ut dagen innan en krogkväll. Men träffade iaf mycket roligt folk och skrattade en del. Idag fyller Morfar år tror jag... Eller fyllde han igår, vi ska iaf ha kalas idag med femkamp som han pysslat med senaste tiden. Men först ska jag på picknick med Jussi och B ska bli så himla mysigt, mata fåglrna och så. Älskar sånt där. Så nu ska jag fixa till mig lite sen åker vi vid kvart i två. PUSS.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

haaa

Nu är en till arbetsvecka slut, och det är min kropp också. Men allt har gått bra och jag trivs jag trivs jag trivs! Jag fick så mycket beröm av en kvinna som kom till jobbet idag och att hon bara hör så bra om mig och att jag är såå duktig. Fan vad glad man blir då. Det känns som att hela mitt liv har blivit annorlunda och mitt sätt att se på saker är mycket ljusare. Jag har lättare att prata med människor och känner mig självsäker för första gången på länge. Jag behövde lite bekräftelse tror jag, jag duger. Fick en så rolig kommentar av en på jobbet idag: Karro... Du har världens finaste kropp.... Och snippa. Haha, om ni bara visste hur mycket jag får skratta varje dag jag längtar varje dag till jobbet önskar att alla skulle känna så inför sitt jobb.

Anledningen till dåligt uppdatering är för att min kamera inte går in i datan, eller de är något tekniskt problem och de betyder att jag inte fattar ett skit. Jag hatar bloggar utan bilder därför vill jag inte ens blogga om jag inte kan lägga upp bilder. Har en jävla massa bilder jag vill lägga upp.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tired of tryin'

Jag är helt slut försov mig imorse men hann iaf dit i tid. Mamma ringde och väckte mig 06.35 och jag började sju. Hatar att bli vakna med stress så in i helvete så skulle jag cykla till jobbet också. Jag har varit seg hela dagen men vi har varit ute så det har ändå varit en skön dag. Jag slutade klockan ett och då var de raka spåret hem och sminka mig och sen cykla jag ner till stan och mötte Alina. Gick runt på stan i stress i onödan, men jag hittade iaf ganska mycket bra saker, ska visa sen. Nu sitta jag här med BB gänget och hänger lite och snart äre dags för maat.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

left

Vilket underbart väder de varit dom senaste dagarna, har varit ute varje dag men någon bränna har man ändå inte fått. Dom som varnat om det tunna ozon lagret.
Lördag:
först var det påskmiddag hos Nysells och fira Jonnas 21 års dag.
sen åkte jag hem till alina för att färga hennes hår
sen satte vi oss ute på Alinas balkong i solen.

med fredrik.

supervarmt på balkongen

runt klockan fem kom några av Alinas gamla klassisar dit och vi drack och grillade.

jag och allan, vi har spenderat många timmar på den här balkongen. I helgen var de precis som en varm juli dag där.

lite senare på kvällen fortfarande på balkongen, för fredriks del 14 ELK senare. finnealkis.
godnatt/peace puss. vi lägga ner våre vapen.

Söndag:


lunch på JODA

med virrevarg och linus

varmt å skönt där också.

sen gick vi och satte oss i almedalen.

vi satt ihop som vanligt, mysigt.

sen gjorde vi Gino lagom till bigbrother finalen sen somnade vi allaihopa i Alis soffa.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG LEVER

Ja det är sant. Har inte uppdaterat på hela helgen men jag har haft så jävla roligt så jag har inte hunnit. Bild bomb från helgen när jag kommit hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag ramlar aldrig

Kom nyss hem efter en trevlig middag hos Pernilla och hennes man, allt mums man kan tänka sig. Fan vad jag ätit senaste dagarna och påsken har inte ens börjat!! Snart börjar BB och gänget är på ingång, ska kanske ut efter programmet med Viktor och grabbarna men då blir det nyktert, kan inte dricka två dagar i rad de går ba inte. Update efter programmet.

världens finaste människa

invigde mitt lårsmycke



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Har varit uppe på skolgården och lekt hela förmiddagen spelade basket med viktor och vi gungade, hoppade, sprang och höll på. Var helt slut och lortig, inte smutsig. Vid tre så åkte jag, mamma, Eva och Jonna på kalas hos Hanne som fyllde 26 år. Det bjöds på 7sorters kakor och tårta och allt vad som ska vara på ett kalas.

Nu har jag precis tagit ett bad så nu är jag ren och fin, ikväll blir det nog bara BB och en film med NICE sällskap.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i love you tomorrow

Igår kollade jag på BigBrother med ligan och sen när dom drog så skulle jag egentligen till en fest men jag var helt slut och mådde inte alls bra. Kändes som att jag hade feber och halsen gjorde ont igen. Vågar inte riskera att bli sjuk igen nu innan operationen. Vaknade i bra tid vid tio idag och låg kvar i sängen ett tag. Snart ska jag upp och äta lunch med mamma och pappa i solen.


Imorgon är det en stor dag PÅSKAFTON jag gilla verkligen påsken, eller jag gillar alla svenne-högtider. + att jonnajonnajonna fylla 21! Gamle tant.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

delete

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

HAHA

När jag går in på bloggen så är de första jag ser på mina inlägg, Nedstängning av blogg! Blev sjukt nojjig och fatta inte vad de var, trodde typ Blogg.se skrivit ett mail och förklarat att dom stänger ner min blogg. Sen såg jag ju vilket mongo som varit inne. Varför är Jonna för mig roligast i världen? Det finns ingen som jag skrattar med så mycket opch vi fattar varandras humor exakt, eller vi har samma.

Har jobbat hela dagen har gått jätte bra och dagen har varit underbar ute i solen. Vi alla har kunnat gå runt i bara tröja och lekt hela dagen. Hade påskfest på förmiddagen med tårta och saft och röda&prickiga kinder. När jag kom hem satt mam&pap ute i solen och drack öl och njöt av ledigheten. Vi satt och pratade en massa och sen sattes grillen igång. Känner att jag redan tröttnat på grillat... Ikväll har jag inga planer alls, funderar på att bara va hemma och kolla BB och sen sova. Vill vara riktigt utvilad till helgen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nedstäningning av blogg.

Tyvärr ja, eftersom min klient inte bloggar måste jag tyvärr stänga ner hennes blogg. Det kommer innebära för er att; NI MÅSTE FÖLJA MIN BLOGG!


Detta gör jag inte för att få ta del av de 212 läsare som min kära vän och klient har i sitt våld. Nej, jag vill ge er njutning och en härlig lässtund. Så, om min kära vän inte bloggar så kommer jag vara tvungen att lägga ut en länk till min blogg och det vill vi ju inte. (ELLEEEEEER?!?!?!)

Först och främst vill vi såklart ha kvar KSS-(KarroSugerSnopp, heheee J&M) bloggen. Det är vi iallafall överens om.
Så, karolina. UPPDATERA FO HELVEDE.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

MORE

TJENA!
Som Karros blogmanager måste jag säga att hon uppdaterar för jävla sällan.
Vi vill se mer av henne, det vill alla 212 som läser, eller hur? Vi vill se mer av la guapa!
More more more moooore!
Mest mer bilder, för det gillar vi.



Jonna Nysell
Blogmanager

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

overdrive

Kom nyss hem hade fått info om att jag skulle jobba till fyra men så var inte fallet slöt klockan halv ett men de märkte vi en timme senare. Jag har ingen nyckel upp och Flisan vet om att jag är hemma känns lagom taskigt att inte komma upp till henne. Men Jonna slutar snart och då har mamma skickat med hennes nyckel. Ska träffa viktor om ett tag får se vad vi hittar på. puss


chilenoo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stake i 15 år?

Haha när jag lyssnade igenom Max's playlist så kom Björn Rosentröms låt Ragnar. Kom att tänka på när jag och Jonna var lite mindre och vi alltid var på Stall Dalhems ridläger första veckan på sommaren. Där träffa vi två tjejer som vi blev jätte tighta med, Ulli och Minnah. Senare på sommaren så åkte vi upp till sthlm där dom bodde och var där i över en vecka och hade skit kul verkligen, var på Gröna Lund inte för att jag minns de men jag vet att vi hade kul. Tillbaka till själva låten, när vi bodde där hos Minnah så var Björn Rosentröms skiva den enda som vi lyssnade på i en vecka, låttexterna satt som ett smack på fyra små tjejer som knappt förstod hälften av hans texter. Men kul hade vi iaf och de är ju de viktigaste.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lady in red

Fick jobba över och hade stängning, alltid lika nervöst. Vet inte hur många gånger jag springer runt och kollar att alla dörrar är låsta och alla fönstren tillstängda. När jag kom hem hade pappa startat grillen och vi åt en massa gott till middag. Har tagit ett långt bad i hopp om att bli lite friskare. Imorgon ska jag jobba igen, 07.30-16.00 hoppas verkligen min kropp pallar med de, var nyss förbi Mormor och hämtade hostmedicin. Jag är fan alltid sjuk inte många dagar om året som jag verkligen känner mig 100% frisk, jävligt trist.

Har suttit med Flisan och pussat på henne och gett henne all kärlek jag kan ge henne. Det gör verkligen så jävla ont i hjärtat att se henne som hon är nu. Hon kommer gåendes mot en och lägger huvudet i knät och tittar på en. Hoppas verkligen denna medicin hjälper, hon ska börja gå och simma två gånger i veckan hos en specialist för att försöka få upp rörelsen i kroppen. Men man kommer inte orka se henne såhär länge till, man märker på stackars pappa att han har svårt att acceptera att hon mår dåligt. Han frågar mamma flera gånger att visst ser hon piggare ut? Visst gör hon de.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

Nu ska jag dra till jobbet, jobbar till klockan fyra. Blev så jävla lycklig av att mötas av en hund som vifftar på svansen och med en sko i munnen, hoppas hon svarar bra på medicinen, snälla snälla.

Hejdaa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

heal me

please

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

min fina vovve

Pappa ringde mig nyss och berättade hur de gått vid veterinären...

Min lila flisfis har fått Artros vilket innebär:
'Artros, även kallat osteoartrit, innebär att en led är kroniskt inflammerad. Ledbrosket är skadat , ledkapseln förtjockad och ledvätskan uttunnad (dvs den smörjer inte leden lika bra längre). Dessutom bildas det i långt gångna fall benpålagringar runt leden. Tillståndet är smärtsamt.''
Fy fan, varför ska hon har sån jävla otur. Nu är de nog. Pappi e så ledsen, hans själsfrände.
ledsen flisan med bandage

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

me and my car

Nyss hemkommen från en tripp ut till ROMA där vi träffa en kompis och kolla runt på den otroligt vackra byn. Finns mycket fint i Roma. Innan dess tog vi en cigg med fina Tarre aka Batman.


Tarre tar ut sommaren kanske lite i förtid.

Vi åkte bil länge... Man fick tråkigt.

fine solen

bröjd

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hon kommer med solsken till mig

Åh underbara sol, jag blir så glad. Men med denna förkylning är det inte lika roligt. Jag ska ju operera mig den 5e maj och då måste måste måste jag bli frisk. Vill inte operera halsen mitt i sommaren.
Vi åkte till Max o satt bakom hans hus i solen och tog en cigg, jag stressade runt om mat och fick tillslut min vilja igenom, pastavagnen mummum.

Adrian har kommit hem osså!

Max tyckte nog att jag va lite små jobbig med kameran...

Jag var uppspelt över att de börjat växa ett nytt träd i de gamla trädet, en ny sort. Men jag fick en massa kommentarer om att jag va dum för de... de är ett annat träd...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

flis

Flisan mår jätte dåligt, när jag gick upp till henne nyss så kom hon inte ens och hälsade. Hon kommer alltid springandes med en sko i munnen när man går upp till henne. Vi har tid vid veterinären vid halv två och det känns skit jobbigt. Hoppas över allt annat att de går att lösa. Vill inte va utan vår fina älskade flis.



ledsen flisan,

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

rim shot

godmorgon!

vaknade nyss och fy va förkyld jag är, helt otroligt. Måste bli frisk till imorgon då jag ska jobba. Igårkväll kollade vi BB och sen åkte J&M. Jag va bara hemma och kollade på ett Debatt program och sen ringde Viktor och virrat ut sig till SLITE. Jag åkte med i taxin för att hämta honom. Sen va vi här hemma ett tag och sen skulle han iväg och träffa en annan kompis. men de var ju en annan kompis (eva&adam) Sen somne jag gott.
Nu måste jag fokusera på att bli frisk.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BB

Nu när vi kollade på BigBrother så var de på reklamen precis innan de började om 118800's nya tjänst. Man mmsar en bild och frågar vilken kändis man är lik. Jag skickade in en bild och fick till svar:


'' Hej! Fy tusan vad söt du var! Du måste vara den finaste tjejen jag sett hittils, inte bara på jobbet utan någonsin. Du liknar faktiskt Jessica Simpson & Carrie Underwood. Två riktigt fina tjejer som ändå inte är i närheten av så fin som du är! Stora kramar från dina hunks på 118800''
Haha tack för den.
Jessica


Ser dock ingen likhet.
TACK GUD ATT ANNIE ÅKTE UR BIGBROTHER!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

attans

glömde lägga upp en bild på Edvin Glas aka Jonnasboy

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

+


Jätte mysigt kalas ute på altanen i solen och en massa bakverk. Alla låg typ dubbelvikta för att alla ätit så mycket, då är de bra betyg. Det var sjukt gott iaf.

Chokladtårta

Princesstårta

Negerbollar

Små rosa Macarons

Blåa Macarons och bruna biskvier heh.

Chokladmuffins och någon annan kaka.

Duktig va? jonnajonnajonna.blogg.se

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU

Klockan tre ska vi på kalas hos Familjen Nysell och fira Emmas födelsedag som var igår. En fågel viskade i mitt öra att Jonna har bakat så mycket saker så att Sylvis döttrar på Fårö ska åka dit och provsmaka och köpa med sig de som blir över. Jonna e kungen när de gäller bakning, ska ta kort på allt gott när jag är där så får ni se.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

are u fo real?

fooo' real?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

AAE

Fan, jag hatar alkohol. Varför vaknar jag alltid upp helt blå efter att jag varit ute? Va gör jag liksom.

Igår började jag och Jimmy på Texas och väntade på att Max skulle sluta. När vi ahde druckit klart och Max var redo så gick vi till O'Learys där vi träffade på Jakob, Philip och Erika. Jimmy beställde in brickor fyllda med shots och de försvann fort ner i halsen, inte bra. Jag och Philip ville utforska stan så vi gick in på Munken en snabbis men där fanns bara bönder och 40+, alla 40+ gick in gratis. Hur kan man locka med en sån sak? Sen tröttnade jag på de och smet iväg själv till Surfers där jag träffade fina Ronja. Sen va de stress upp till öster för att hinna med taxin hem.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

aahlå.

Idag fyller min älskade fina kusin 16år, helt sjukt! Idag hade hon sin första tävling för året och hon kom fyra och var grym!

fina emma

bysan sjöng ja må hon leva.

jonna king of BAJS

fina

världens duktigaste tjej

morfar kom hem från 4 månader i cypern och kom lagom till emmas lopp och han hade införskaffat PIMP skor, mycket stolt morfar.

flisan blev så sjukt glad när morfar kom och hälsade på, hon har mått dåligt un senaste tiden och kan inte gå med sitt högra bakben och vi ska till veterinären på måndag. hu

hitta en fin kisse i stallet också, rund som en boll, fast kille.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hej kiss godbye

Bigbrother var slut för en timme sen och jag har gått och plockat och fixat mig lite också. Ska dra nu om ett tag he.

Sjukt bra humör. s a j k
right on, now.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

- karro goes bigblogger.

Fredagskvällar har verkligen blivit min egen kväll. Då är det dusch och skrubb och allt vad de innebär, de flesta har fix kvällen på söndagar men de är väl till helgen man vill vara fräsch? Iofs blir de i princip samma sak på söndagar.

först bad, jag badar 90% av de gånger jag ska fixa. Jag gillar verkligen att duscha, de är så kallt att gå ur duschen då. Jag badar i kokhett vatten så man nästan ligger på kanten för att de är för varmt, hehe.

fin ansiktsmask heh. mycket viktigt!

 

hahahahahahahahahahhahahahahah

 

sen till något helt annat - VUXENPOÄNG!

det här är riktig vuxenpoäng, iofs hatar jag bonuskort men iaf.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Blev inte inringd på jobb idag, låg därför och sov till klockan ett. Jag gick upp och började städa uppe, har städat från klockan halv två till halv fem, duktig mm-m! Mamma blev iaf överlycklig, har väl aldrig hänt förut att jag strädat. Mamma har städat mitt rum fram tills jag flyttade ner i källarn. Har alltid varit bortskämd med de, har aldrig behövt städa, lagat mat, ta in tallriken i diskmaskinen eller något liknande. Det va jag bortskämd med. Men man får ju käftsmäll sen när man bor själv, kan jag städa? nej, har helt fel teknik plockar runt med allt i olika rum och de resulterar ju att de alltid tar längre tid för mig. Jonna och Pernilla kan städa ett helt rum på tio min och det ser skinande rent ut. Kan jag laga mat? Naae, jag kanske tror att jag kan de när jag väl står och trixar, klaga på andra som lagar och tycker att dom gör helt fel för att jag sett på pappa & ufffa laga mat ibland.
Är det någon frivillig som vill städa hos mig? ni får de på riktigt, jag lovar.

hehehehehehehe

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

heavy in your arms

Classe min bästa sysselsättning genom dagarna. Jag längtar till att få komma hem från jobbet och läsa Classes blogg. Jag tackar Fanny som visade mig den. Där finns allt man vill ha, jag kommer på mig själv klicka in där hela tiden. Jag har tre bokmärken och det är Google, Aftonbladet och Classe mer behöver man liksom inte.


http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

Nu ska jag iaf iväg och träffa Virre Varg. En vän till Vrre Varg kallar honom Vajkan, wtf?!

pzzz.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i-landsproblem

Jag blir så trött på mi själv, jag älskar musik mer än allt annat nästan. Har datan precis bredvid sängen så direkt när jag vaknar till lite så trycker jag bara på mellanslag och något sätts igång. Nu är de såhär att jag och Fanny har delat spotify ett halvår nu, men för en månad sen slöt de fungera för att hon är i Norge och jag Sverige. Så nu kladdar jag på någons spotify som jag inte ens vet vem de är och som har dom keffaste listorna jag varit med om, har inte hittat en enda bra låt. Vågar man göra sin egna spellista på någon annans spotify eller finns de någon snäll själ som kan hjälpa mig skaffa ett eget konto?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i'm alive

Kom nyss hem från jobbet, har gått jätte bra idag. Imorse höll jag på att försova mig, har så sjukt svårt att komma upp på morgonen ändå somnade jag direkt efter BB. Idag ska jag försöka röjja upp lite här hemma så man kan ta sig fram, iofs har jag hållt ganska bra ordning sen jag och Ronja städade hela lägenheten.

Imorgon är jag ledig som de ser ut nu, men jag måste ändå alltid va beredd på jobb så de blir inga sena nätter när man tror att man är ledig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kiss me thru the phone

Kom precis hem från stan, har suttit på två olika fik med Pernilla och bollat idéer. Fan va grym hon är! Vi åkte Visby runt i jakt på material till att tillverka smycken men de fanns de inte mycket av. Imorgon har jag fått lite extra jobb och ska jobba till halv fem. På förmiddagen jobbar jag och Jonna tillsammans, då är barnen riktigt trötta till lunch. Till lunch ska jag gå in till min vanliga avdelning. Känns så jävla grymt att man trivs som man gör, och vad mycket bra energi man får tillbaka av småttingarna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

!!

hah ha haha, jonna.

den här hittar man efter att hon haft tråkigt vid datan.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

eh

mina meningar kommer direkt efter varandra när jag egentligen hoppat ner rader.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ghetto soldier

godkväll. BB-check! ligger och kollar på plastikdoktor 90210, uäh för att de går till sådär. Varför ska de alltid se så jävla brutalt ut för? fettsugning av magen är för mig bara helt sjukt att inte dom sliter upp alla organ som finns i närheten. Snart måste jag stänga av och försöka sova för jag ska nämligen upp klockan 05:45 jag, känns bra. Men jag ska jobba med mina favoriter och det är bara fram till halv ett så jag klarar mig +att man e med på vilan. Det var en bomb vid skatteverket, hujedamej! Vill inte ens tänka på om de skulle hända något.. godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

one time

Vaknade av att vikarieförmedlaren ringde mig imorse och boka in mig för jobb imorgon och på onsdag. Hon hade väckt Jonna precis innan och ingen av oss kunde somna om. Vi åkte ner på stan och kollade efter present till Emma som fyller år nu på söndag och vi kollade efter kläder som vi kan önska oss i fösedagspresent. Hela släkten fyller år nu på våren. Jag hittade iaf ett par byxor som jag köpte idag, Jonna likadana fast mer baggy, men då kan vi byta.


Stackars pappa håller på att bygga ett växthus till min mamma, dom har grävt i flera dagar och igår kom grannen och knacka på och berätta att vi måste ha kommit emot telefongrejen nere i marken så alla mot gråbo hållet har ingen telefon, kul! Sen är de bombhot mot hela kronofogdemyndigheten och skatteverket så pappa fick va ledig idag. Sånt där gör mig orolig, jag gilla inte pappas jobb ska alltid va massa konstigheter.


Nu ska jag till Max! pz

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

MAAT

Hej!
Igår va vi ute, hamnplantråk5. Efter krogen så åkte jag och Tarre, Andrea och Simon hem till mig, de va väl roligast på hela kvällen nästan. Förfest hos Erika, men sen ska de ju alltid va folk som förstör ens humör. Eller jag förstöde kanske hennes kväll med min existens, haha! Vid fem droppade de in ett helt gäng hos mig och jag hade fyra stycken sovandes på min soffa. Idag har jag och Sammy legat och degat hela dagen framför tv:n och datan i väntan på att viktor skulle sluta. När han va på middag så hade mam&pap middag här också med en massa god mat, grillat igen! skräll. Nu ska jag va lite social mot viktor, poss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lägg upp på mi da

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

häääääääääääääj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

word

'Cause its Friday, you aint got no job, and you aint got shit to do!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Might get ya whole fuckin head split

Efter BB igår så lämnade mitt sällskap mig och jag lyckades somna tidigt, behövde bara blunda lite så slocknade jag direkt. Pappa ringde och väckte mig vid halv tolv och vi åkte iväg och åt lunch och pappa köpte blommor till mamma, han e söjt han. Mamma slutar klockan ett och då ska vi iväg och hämta en massa saker till växthuset som dom håller på och bygger nu, de komma bli så fint. Det är alltid skönt att va me mam&pap en sån här dag, dagen efter den andra.


I can't see your halo.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-

HUH?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.

jag vet att du gillar att provocera mig, eller du älskar att göra mig sårad. de märks.

men för i helvete bete dig, är du människa? de är ni mot mig, inte tvärtom. man gör inte som du gör och de vet du själv med. tänk dig in i min sits. fan för dig.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

l

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

goodbye

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hustler

Nu har jag jobbat klart! Fan va underbara alla barnen är.

Mamma är i fullgång och städar hela huset så jag är fast här nere ett tag. Jag skulle egentligen städat  och överraskat henne men sen blev jag inringd på jobb, men de är väl tanken som räknas? Nu ska jag ta vara på några lediga timmar med en massa bloggläsning och uppdatering om världen sen ska jag på kak-kalas klockan åtta hos favvomax. KLOCKAN TIO ÄR DE BB!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

face it

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godmorgon

Just nu skulle jag egentligen ligga sövd, vakna upp och sen ha skit ont. Glad att jag slipper men de är jobbigt att skjuta upp de. Så imorse blev jag väckt av att Ewy ringde och jag ska jobba nu vid ett.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

misse

jag sakna di misse
om ba du kunde varit här

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yey

La mig och sov efter de förra inlägget, de va behövligt! Väcktes av att Pernilla knackade på, vi gick upp och drack kaffe och gjorde våfflor. Kanske världens sämsta våffelfixare, men med sylt och sprutgrädde så smakade de iaf som vanligt, men dom blev inte så vackra. Sen skulle hon vidare på andra uppdrag och jag träffade S och tog en promenad i solen, underbara sol! När jag kom hem hade pappa grillat för första gången i år och NAMNAM på de

.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

just my luck

Igår kom Ronja L hit efter att hon hade jobbat, jag och Ronja har känt varandra sedan vi var fyra år och satt ihop tillsammans fram till gymnasiet. Vi satt och pratade och uppdaterade oss lite om varandra och lite senare åkte vi och solade. När jag kom hem var Ronja P redan hemma hos mig och väntade, vi åkte och köpte godis och läsk inför BB. Lagom till att programmet skulle börja kom mina BB-kompisar och vi satt ett helt gäng hos mig under programmet, de gillas! Vi blev bjudna på special Brownies av Max, mumma. Efter programmet lämnade grabbarna oss och Ronja va trött. Vi gick o la oss och då började mitt helvete... Inatt har jag hostat, hostat, hostat och hostat. Jag har sjuklig huvudvärk för att jag hostat så mycket. Fick lägga mig på soffan för att inte väcka Ronja.
Jag sov inte många timmar inatt och klockan 9 imorse var jag på sjukhuset, kommer inte på mötet med läkaren och jag förklarar att jag har hemsk hosta och jag får då bekräftat att operationen blir inställd pga mitt tillstånd. Man måste vara frisk i tre veckor innan en den här opertaionen. Konstigt då att när jag fick pencelin av vårdcentralen så ringde min doktor ner till halsmottagningen och dom sa att jag kunde opereras ändå. Så nu måste jag vänta ännu längre, blir väl lagom till min födelsedag. Nu har jag tackat nej till en massa jobb också, de suger. Fick iaf träffa narkosläkaren idag så slipper jag göra de sen när jag får en ny tid.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I need this

vaknade nyss, känner mig riktigt seg.

igår träffade jag Jonna en stund, finns inget bättre än att få skratta med henne. flykick på uffa.
En sak jag tänkt på, när jag ska förklara för folk vem Jonna är brukar jag säga att de är min kusin, men kusin känns fel. vi är så mycket mer än kusiner. mer syskon, livskamrat. Men de känns ändå bra att hon är min kusin för då är hon fast med mig hela livet.
Idag ska jag fika med Ronja L som nyss kommit hem från Australia, häftigt! Sen har jag inga planer, ska bara ta de lugnt imorgon ska jag ner till sjukhuset klockan 09 och träffa läkaren som ska operera och vid 09.30 ska jag träffa narkosläkaren. Nör vi satt och pratade om de vid middagen igår sa mamma: Kom ihåg o säg till narkosläkaren att du inte får den narkosen som du mådde så illa efteråt av. WHAA? har jag mått dåligt efter en operation pga narkosen? de vill jag veta, minns inte de. brukar inte minnas så mycket efter operationer. men jag vill verkligen inte må illa efter den här operationen, tänk o spy med öppna sår i hela halsen. MUMMA.
Pappa har iaf tagit ledigt och vi har möblerat om hela huset för att jag ska kunna ligga uppe efter operationen om jag skulle må dåligt. Men men nu ska jag ta min pencelin och hoppas att halsflussen och öroninflammationen känns bättre imorgon.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

we can do it like



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i can do it like a dude

varit nere på sjukhuset ocg tagit lite blodprov inför the operationinthenation. fick iaf reda på att jag inte behöver sova där natten innan, thank god fo' dat. helt snurrig i huvet efter helgen asså, borde låsas in. risk för samhället. varje gång jag blir rädd vill jag bara ha din trygghet, finns ingen annan.jag vill inte ha dig, vill inte ha tillbaka de vi hade. för din skull. inte min. AAAAAAAH, nu ska ja ut i solen o dricka kaffi&en luckystrike.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

s.day

fan. fan. fan. dom sista ord du sa, dom ha varit kvar i mitt huve länge nu. för någon dag sen insåg jag ALLT, de e skrämmande. men de är nog de bästa du kunde gjort. de e ganska häftigt när man bara fattar, ännu konstigare känsla när man förstår sig själv. önska bara att alla va.... ba lite iaf. önska ba att jag insett hur min hjärna funkar lite tidigare, mest för din skull.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godmorgon

idag hade jag jätte svårt att komma upp, ont i hals och öra plus att man e genomförkyld. Mitt huve hänger för att de är för tungt. Men sen kom Ronja och knackade på, då kom jag upp. Nu har jag precis tagit en dusch och förhoppningsvis kommer jag känna mig lite friskare/fräschare. Nu ska jag till Brulle.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mexica fiesta hos viktor

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

life's a BEYATCH and then u die

true dat.

har spenderat dagen med min fina vän pernilla, fick va med att leka mamma,pappa&barn ett tag. sen färgade vi hennes hår, rött! skitsnyggt. sen lagade hennes man god kebab i pita och massa mums. träffa T på en cigg och fick höra lite aprilskämt, han e roli han. Nu är jag hemma igen, i min håla. men med viktor, då äre allt bra. vaknade till ett sms från viktor där de stod: kom hit o käka köttbullar och spagetti. de gjorde min dag lite bra, annars har den varit jobbig. haft skit kul men inte hängt med riktigt, jag är svag. nedsparkad.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

now i know only I can stop the rain

det är så skönt att vakna, jag gillar nya dagar. kvällar brukar alltid annars vara den bästa tiden på dygnet, men nu är de skit.

Jag håller på att kolla efter en ny soffa, min fula skinnsoffa ska jag kissa på innan jag slänger ut den. Jag är så sjukt kräsen när de gäller att ta ner saker till mig, men ändå så förstör den fula soffan allting, hela lägenheten. Nytt soffbord ska jag också köpa, men vart hittar man ett fint soffbord? känns som att jag varit runt hela Visby utan resultat.
Idag ska jag fixa lite med mitt armsmycke som jag påbörjade igår, jag gillar verkligen att pyssla. Vad kan man mer pyssla med? ge mig fix&triXXX. Ska försöka få hit viktor också, han förstår mig och är världens bästa! Stackarn fick ett psykbryt sms av mig igår, man blir så glad när man märker att någon bryr sig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

när ingen ser

jag har kommit att jag är som mest kreativ när jag är sjuk, idag är de öroninflammtion, tack för livet variation iaf. Men halsen var knallröd och svullen också. Idag har jag kollat igenom en massa bortlagda smycken och fick för mig att göra ett eget, hehe.
en liten fjäder där i mitten.
lite närmare.
orkar inte med mer, av allt.har ingen plats kvar, det är översvämmning och ingneting funkar som de ska. det är strömavbrott i hela skiten och inget vettigt kommer in eller ut. de sägs ju att man alltid tänker på något, jag tänker nog ofta på färgen svart. allt e fan noll. och svart.
Imorgon ska jag göra något som får mig att bli glad, ska bara tänka ut något först.
Kanske köpa något fint, senaste dagarna har jag spenderat mycket tid på att vika och klappa mina kläder, de måste in nytt! Nu ska jag sova och kolla BigBrother igen. Me love.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()