!

NU sitter vi hemma i sängen med Ejk och Ronja. Vi har precis varit och handlat och nu sitter vi och väntar på Victor. Igår var vi ute i Valleviken hos Victor och tog de bara lugnt och kollade på en massa filmer. Jag var så trött så jag somnade framför filmen.
Imorgon är det skola och ska ha psykologi lektion igen, sen väntar jobb.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fixtrix

Kom upp i tid idag kändes väldigt skönt, sover bort hela dagarna annars. Jag och Ronja gick upp till affären och köpte lunch och lite annat gott. Ikväll ska vi till Valleviken igen och ha myskväll, hyra film och laga mat, älskar såna kvällar dom kan aldrig bli misslyckade. Jag har tappat bort mitt busskort så vi har varit på jakt efter busskort men lyckades tillslut få tag på två stycken till mig och Kim. Vi åker med bussen ut vid halv fyra så vi måste fixa lite nu innan vi åker ut dit. pussy

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

new lips


luve it!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ojoj

guud vilken kväll!! den innehöll ju allt en kväll kan innehålla, är helt slut. Har inte sovit något inatt och känner att jag är i ett stort behov att ta en dusch, eller ett låångt bad. Bilder kommer nog med tiden. Nu ska vi lägga oss i några timmar och vila sen ska jag på inflyttningsfest hos JOsefine! pusss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

party!

Imorse väckte Ronja mig på det vanliga sättet. Efter lite fix&trix så gick vi till stan och fixade lite cash o så hehe! När vi kom hem så fixade vi med Ronjas hår som blev jätte fint. Vi har valt kläder och hunnit byta och ändra flera gånger innan vi blev nöjda. Just nu kollar vi på OC med Viktor och Kim, vid sju kommer födelsedagsbarnet och hämtar oss, nice med skjuts! Nu ska jag visa er va fint jag har på händerna.
puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

god morgon.

Vaknade precis av att Ronja kom och knackade på med en morgon cigg. Blir så ledsen att det inte var sol ute, det var ju de vi hade beställt! Snart ska vi upp mot stan och skall göra några bankärenden. Vi ska även kolla efter någon present till Viktor som fyller 21 år idag vilket ska firas ute i Valleviken. Vi ska äta middag där ute och ha det riktigt mysigt, en fågel viskade i mitt öra att han hade öppen spis. Det lär bli övernattning där ute, har ingen lust att sätta mig på en buss sent på kvällen (om det ens går någon vill  säga)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hard work work

Jobbet gick dåligt som vanligt, är riktigt trött på det där jobbet nu. När jag slutade vid nio kom mamma och hamtade mig, mamma och pappa läste igenom mitt cv och berättade vad dom tyckte och tänkte om det. Jag tycker det är så sjukt pinsamt att skriva cv, och sedan tanken av att någon ska läsa det när man skriver om sina underbara saker om sig själv, hur otrolig man är som människa och vilka fantastiska erfarenheter man har. Nej jag tycker bara att sånt känns falskt. Sedan skjutsade mamma hem mig och min data, jag gjorde ett tappert försök att fåå igång den genom att trycka in laddaren och sitta och hålla in den där men datan reagerade knappt på de. Så ny laddare står högt på inköpslistan! Snart ska jag och Ronja kolla det nya avsnitten av Bella&Tyra Show där paow medverkar, kulis!
Vi har förresten kollat på OC dygnet runt de senaste veckorna och om man är hemifrån några timmar så missar man en massa, det händer så mycket i OC. Skulle aldrig orka med ett så hektiskt liv som dom verkar ha.
PUSS

hej kompis.

äcklig ring bara

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

18

Vaknade för inte så långe sedan, har hunnit sminka mig och plattat mitt hår, min färg har bara ramlat av så jag har någon ful brun/grå/grön färg. Jag och Ronja har suttit och kollat på OC i några timmar nu, Kim och Edvin sitter ute och pluggar och ska göra om en affär. Fick precis se deras mall och den såg mycket bra ut. Han är så dktig min prins. Imorgon ska vi ut på landet för att fira en kompis som fyller år, ska bli riktigt mysigt faktiskt. Vet inte om vi sover där eller om vi kommer in till stan. Nu ska jag gå ut och röka och njuta av tiden innan jobbet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

best i ever had

Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Kim blev helt plötsligt jätte trött och han ska till skolan imorgon. Jag ska gå upp i tid och ta en lång promenad med Ronja i innerstan. Blir galen när jag bara ligger hemma hela dagen. Sen ska jag försöka ta tag i pluggandet också. Vid fem ska jag kanske jobba, får se hur jag känner mig i halsen men det här pencelinet verkar ffunka väldigt snabbt på mig, har inte alls lika ont som igår. Vi har kollat på en film nu men vi gav upp efter halva. Nu svider mina ögon så jag ska försöka sova. Byee

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

multi

Idag okom Ronja hem med en kartong med en massa bröd och kakor, farligt! Ikväll har vi kollat på en massa avsnitt av Californication som förövrigt är typ den bästa serien. Ett måste att se! Under filmen åt vi kakor och Ronja hittade en ny favorit, kakor+mjölk.


Nu har jag hunnit ta två pencelin piller och hoppas verkligen att dom börjar värka snart, är så tung i huvudet och halsen gör ont. Jag ska snart göra lite te så hoppas jag att det känns lite bättre efter de. Tyvärr så gillar jag inte te, jag gillar faktiskt ingen varm dryck, inte kaffe inte varm choklad/oboy. Jag tycker inte om att dricka något varmt, jag blir bara törstig av det. Men jag önskar verkligen att jag tyckte om de, det ser alltid så mysigt ut att sitta på ett cafe och dricka varm choklad eller liknande.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

inte soft

IGÅR: Jag kom hem från skolan och var jätte trött, hade huvudvärk och halsen värkte! Jag skulle gå och lägga mig direkt efter skolan, men så blev det såklart inte. Gick hem och mysade ner mig i sängen och satte på Svenska Hollywoodfruar men just då kom Ronja hem. Vi kollade en stund på de men det kom en massa saker ivägen. Den andra Ronja kom hit och hjälpte Kim med ett matteprov som ingen av oss fattade något av.
Jimmy och Max kom hit och hängde lite och bjöd på chippa och cola, då är man alltid välkommen hit. Vi kollade klart SHF och sedan somnade jag.
IDAG: Vaknade vid sju och försökte ringde till doktorn och det var ett jävla babbel på dom om min hals. Tillslut så fick jag en tid vid doktorn för provtagning och sånt. Fick ta temp snabbsänka och en massa putt i kroppen. Vet inte vad de visade dom pratar ju med mig på sitt läkarspråk och tror att jag ska fatta, vad menas med en snabbsänka som ligger på 170? Säger mig ingenting faktiskt. Men jag fick iaf med mig dunder antibiotika som jag ska äta i 9 dagar. Eftersom jag va sjuk för tre veckor sen så fick jag ta något starkare/bredare antibiotika. Nu ligger jag i sängen och kim åkte precis till skolan, så nu ska jag bädda ner mig bredvid nässpray, en massa vatten och ANDRA AVENYYYN! love it! Är jätte hungrig också men vad kan man äta med fucked up hals? soppa e iofs jävligt gott, nästan min favvo!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

be cool stay in school

blablabla vi har så mycket att göra på den här skolan, har en massa uppgifter som ska hämtas lärare som skall pratas med och en massa lektioner att gå på. Men nu är jag ledig till nästa tisdag. Jag har även fått tillbaka halsflussen som jag ahde för några veckor sen. vaknade upp med svidande hals, men jag är så jävla snorig så jag har legat och sovit med öppen mun och säkert fått in massa spindlar i munnen, mumma! Men det brukar gå över under dagen men det har bara blivit värre. Skäms för min chef att alltid ringa och sjukanmäla mig på jobbet. Men jag har haft sån otur den senaste tiden och åkt på sjukdom efter sjukdom. Tycker synd om mamma ssom alltid har en gnällande dotter och hon som alltid är så snäll får åka runt överallt och handla saker jag behöver till min hals IGEN!
Imorgon får jag svar från kliniken och jag är väldigt spänd på resultatet!! wihuu

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

be cool stay in school

Sitter på lektion just nu och går igenom Utvecklingsfasen, det är faktiskt intressant och jag tycker att det mesta verkar stämma. I ålder  3-5 år så har man ofta enn förebild av det motsatta könet och det vanligaste är det för en tjej så är pappan sin stora stjärna och för killar är oftast mamman. Jag håller verkligen med om de, när jag var i den åldern så var pappa världens ballaste coolaste och bästa människan. Han var farsan Baloo.
Vi har inte lunch förrän klockan tolv och alla är trötta och tjuriga just nu innan lunch. Förhoppningsvis så får vi sluta lite tidigare så jag kan hinna sova lite innan jobbet, tlött!!!

snubben med teorier om utvecklingsfasen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tisdag

Igår:Nu har jag och Ronja suttit ute i köket och fixat med våra naglar, hon målade på ett guldigt lack som var så jävla snyggt! Trodde verkligen inte att guldigt skulle vara fint men det var det verkligen! Jag har tagit en massa bilder med min mobil men dom verkar inte vilja komma in på datan. Men ska snart köpa en digiitalkamera så jag  kan börja ta lite kort, så himla roligt med kort och nu när våren kommer blir allt så fint och ljust. Förstår mig inte på folk som trivs bäst under  vintern, allt blir jobbigare.
Nu: Jag hade planerat att ta sovmorgon men jag vaknade till vid åtta och bell och nath skulle åka bil ut till skolan och det kan man inte missa. Bussen ut till skolan blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag. Kim är tydligen ledig idag så han ligger ännu kvar i  sängen och det var riktigt jobbigt att gå upp. Igår somnade vi jätte sent, jag som skulle sova tidigt! Jag, Ronja och Kim satte upp och kollade på Shaun Of The Dead, jätte rolig film skrattar hela tiden när jag ser den. Så den sena natten resulterade ett väldigt trött humör idag. Jag kommer inte heller hinna sova något efter skolan då jag har jobb som väntar runt fem, blä!
Idag i skolan har vi iaf första lektionen med psykologi, ska bli väldigt intressant. Tidigare har alla klasser haft psykologi med vår rektor som är otroligt härlig människa men vi skall ha det med vår mentor Daniel. Finns nog ingen mer godhjärtat människa, men frågan är om han kan lära ut psykologi på ett bra sätt? Nu är vi snart framme och lägger upp inlägget s fort jag får tillgång till internet. Pzz

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tröttt

Fina Alina kom förbi oss här med fina nya skor som jag tycker om. Hon satte sig även ner med min blogg och fixade den, mycket bra mycket bra. Hon är verkligen sjukt duktig med sånt där, jag fattade ingenting under tiden hon blippade runt bland massa mallar, koder och massa konstiga saker. Jag funderar på att ta sovmorgon imorgon, är så himla trött och kvällen har bara sprungit iväg, hade tänkt att lägga mig jätte tidigt ikväll för att jag varit så trött. Nu ska jag äta lite sura godisar och sedan lägga mig ner med en film.

Dom här fina leggingsen ska jag ta och köpa mig nu någon dag framöver, men med lite andra mönster.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kiss

kisskiss kissnödig hela tiden.

Nu har vi avnjutit en otreoligt god middag, men jag blev så mätt snabbt. Nu sitter jag och Ronja i vår säng och kollar på datan, vi sitter ofta såhär och timmarna bara springer iväg, men jag tycker om att sitta här med henne! hon e bra. Kim och John lämnar oss för en stund men sen blir det film, vi har sett så sjukt mycket film den senaste tiden, Hell Boy 2, Avatar, 2012, alla UFC och PRIDE filmer man kan se och mycket mycket mer. Det blir så under vintern, det finns inte mycket att göra. Jag längtar så mycket tills att man bara kan vara ute och njuta av allt. Längtar tills vi kan sitta ute i trädgården, sola, röka och njuta av värmen. Kan inte sluta tjata om min och Alinas sommar, det var verkligen vår sommar! Vi hade de bara så jävla bra hela tiden, inga problem alls. Gick upp tidigt och cyklade till jobbet tillsammans (vi började inte alltid samtidigt men den som började senare fick pallra sig upp ändå) åt lurre och sen slutade vi. Åkte hem till Alina och lagade massa god mat och satt på balkongen tills det blev mörkt. Jag undrar verkligen hur många timmar vi spenderade där haha. saknar de

                                                     

Jag har gift mig med Ronjas nagellackslåda, den är underbar. Målar om mina naglar minst två gånger om dagen, varje gång jag målat mina naglar så hittar jag en ännu coolare, häftigare, snyggare nagellack så jag måste verkligen byta. Ronja tycker nog jag är dum i huvet men jag kan inte låta bli. När man kommer in i huset så slås man av en stank blandat av aceton och nagellack och den lukten är stark! filåtfilåt.
                                                             

Sen kan jag inte bestämma mig för om jag ska ha fransk manikyr eller hel färgad, vad är finast?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

gangbang

Kom precis hem från en timmes promenad med Ronja John och Kimi, vi gick förbi apoteket och köpte nässpray till mig nu känns det bra. Vi handlade en massa mat på OBS vi ska göra en gigantisk taco-middag, mums säger jag då. Tacos är verkligen min favvo mat kan aldrig sluta gilla det. Ikväll ska vi stanna hemma alla är frusna efter promenaden så vi ska väl bara sitta hemma och kolla film, som vanligt men det är skönt.
Imorgon är det psykologi på schemat, undrar verkligen hur det kommer att vara. Nu måste jag laaga maaten

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kollektivt

Vi åkte hem lite tidigare från skolan alla tre var för trötta för att ens orka lyssna. Vi ska göra en nyhetssändning som vi skall spela in och visa hela klassen, det kommer bli kaos haha! Nattis följde med mig hem och vi har haft häng vid köksbordet med Ronja, så himla glad att hon bor här med oss! Kimpa slutar skolan snart så jag hoppas på en mysig grabb när han kommer hem, ska nog försöka somna in några timmar. Ikväll har vi inga planer men båda två BEHÖVER VERKLIGEN plugga, usch för allt plugg.
                                                 
Jag känner verkligen hur denna bild stämmer in på mig. Bara att jag inte ens sätter mig ner bredvid alla högar, jag försöker verkligen att inte se dom.

Och jag är en jävla snorunge idag.


 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

be cool stay in school

Sitter just nu i skolan på svenska C lektion, tyvärr har vi väldigt tråkig lärare så lektionen känns väldigt jobbig. Men jag har mina favoriter här bredvid mig, nath och bellis. Nu ska vi kolla på uppdrag granskning och lär få en fet uppgift sen. LOVE IT! Vi fick reda på innan lektion att vi har en massa lediga skol dagar framöver, det behövs verkligen är så sjukt skoltrött just nu och att gå upp på morgonen är ett projekt i sig. Nu ska vi kolla på programmet och jag måste vara fokuserad.
bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

luftslottet

Nu är vi mitt uppe i filmen, vi ser på luftslottet som sprängdes tredje filmen av Stieg Larsson. Än så länge verkar den vara väldigt bra, vi har ju sett dom andra två på bio men det är minst lika bra hemma i sängen med gotti och kunna kissa när man vill. Är så jobbigt att krångla sig ut bland allt folk när man blir kissnödig på bion. Kim sitter och pillar med sina saker och snart ska vi gå ut och röka, ciggen smakar så mycket bättre när våren börjar komma, det blir en helt annan smak.
Mitt huvud bankar jätte mycket och är jätte snorig hela tiden, måste verkligen bli frisk till imorgon kan inte missa skolan snart är det ju slut. Jag har ännu inte sökt något sommarjobb dumhuve som jag är och jag känner mig sjukt stressad, men innerst inne vill jag inte ens jobba något i sommar vill bara njuta av ledigheten och ta nya tag till hösten, men man klarar ju sig inte då. Kimi ska ju utnyttja sommaren till att träna, finns ju inga bra träningsmöjligheter för honom här, så synd om honom han som verkligen vill satsa. Jag vet att han kommer lyckas också! Han är så duktig min kyckling.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fösyyld

Jag vaknade vid ett och solen lyste, blir så glad. Kimi låg och sov så sött och putade med läpparna (han gör alltid så när han sover och är då sötast i världen) Men jag kunde inte låta bli att börja pussa på honom, då blev han inte glad. Han ligger alltid vaken så himla sent på nätterna och kollar på UFC så han är alltid helt död på dagarna. Jag gick ut i solen och tog min morgon cigg och njöt av solen. Jag tog med datan ut och lyssnade på skön musik, underbart!! När jag gick in så var kim försvunnen och hade smygit upp i duschen. Sen tog hungern över och vi gick och köpte lurre, det blev kyckling potatis och bea, samt kimspecial sallad det var gotti men väldigt heavy lunch, jag är fortfarande mätt. Vi har hängt med Ronja hela dagen vi satt alla tre med datorer i famnen och försvann i data världen under några timmar. Nu ska vi kolla film och äta morötter, gurk och dipp min favvo!
puss

 galen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SUNday

Jag tror nog för mycket om allting, hur kan man bara sitta och vänta och förvänta sig ett leende och en gullig kommentar. Jag ska inte tro så mycket hela tiden, jag hatar att bli besviken men ändå så är det jag som får upp bilder i huvudet om hur det ska bli. Frågan är om jag tar åt mig alldeles för mycket av allt eller om det som kommer emot mig verkligen är värt att bli ledsen över. Jag vaknade upp förväntansfull och glad, solen påverkar nog mitt humör för mycket. Vissa soliga dagar är det kanske inte tid för att vara glad och lycklig, men jag vill.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()