söndag

Vi skulle egentligen åka med båten nu med fyra men kim ville vänta med att åka tills imorgon. Idag har jag och mamma kollat runt i lite affärer efter ett par skor till mig men det är ju omöjligt att hitta skor på en söndag, ingenting är öppet. Men jag fick pengar så jag kan köpa skor i sthlm istället, det blir bra. Vi ska nog bara vara hemma idag både jag och Kim börjar känna oss lite hängiga så vi ska försöka vila ut inför imorgon. Jag är trött hela tiden och skulle kunna sova ända fram till sommaren. Det hade varit så skönt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

torsdag

jag spenderade hela förmiddagen i en stol hos frisören. Det tog lång tid att bli brunhårig. Johanna Smitterberg färgade mitt hår och hon var super duktig och det blev ett fint resultat. Jag var så trött på mitt slitna gul/blonda hår så det känns jätte bra med en mörkare färg. När vi var klara där åkte jag och Jonna och lunchade, vi båda mådde illa av hunger när vi var klara vid frisören.

så här blev resultatet iaf från frisören.

Jag och Jonna åkte hem till mig och kim och sen kom det in mer folk. Vi var till slut 8 stycken här i vårt rum och trängdes, Jonna städade mitt rum också!!! &edvin.
Nu ligger min lilla bebis och tittar på mig och vill att jag ska följa med honom ut.
byeeeeeee

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdag

Jag och kim gjorde iordning köttbullar, potatismos, brunsån och lingonsylt när jag kom hem från jobbet. Det tycker vi är gotti! Vi ska snart kolla på en film och sedan ska vi sova, jag ska upp tidigt imorgon, frisören väntar! Jag har hittat en sån himla fin hundras som heter labradoodle, jätte söti och lockig. Jag har aldrig tyckt om pudlar men jag har fått en liten hatkärlek för den där rasen alltså. Men en hund med labbehuvud kan aldrig bli ful, dom är ju så söta. Men sen vill jag ha en mastiff men inte riktigt lika stor som den här

ENORM!
sen har jag hittat en jätte fin bustier som jag ska köpa när jag och kimpa åker till sthlm. Jag har blivit kär i dem!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tisdag

Idag åkte jag som sagt ut till Slite för att vi skulle fixa med vårt UF-företag men både Natalie och Bellis fick förhinder så jag fick sätta mig på nästa buss och åka hem igen. När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade direkt och sov till Kimpelimpen slöt skolan och kom hem och väckte mig. Han är alltid så mysig när han kommer hem från skolan, de gillar jag. Jag skulle möta finalina på en cigg innan hon skulle till bilskolan men hon var lite seg. Kanske hinner träffa henne en stund ikväll, vi bor ju tros allt ca tio meter ifrån varandra nu, det är mycket bra tycker jag.  Sen har jag jobbat också, riktigt dålig kväll ikväll. Jag är nog född att inte kunna vara telefonförsäljare... När jag gick hem köpte jag med mig kebab till mig och kim, har varit sugen på kebab i en vecka nu. Nu ska jag titta på film och mys.
min prinsesse!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wrong turn at tahoe

nu sitter jag och kollar bloggar och käkar negerbollar, kalla också. killarna har precis satt på¨en vidrig film som jag gömmer mig för bakom datan. Den gången jag tittade upp på filmen så var det en kille som fick två eldheta järngrejer mot fötterna som bara brände upp hela hans fötter, usch.

imorgon ska jag till Slite för att förbereda inför Uf-mässan. Vi som inte ens kommit igång med det, vad har vi att visa upp?
- Här är då vårt UF företag och vi har en IDÉ om vad vi kan göra.
nono.
nu ska jag gosa ner mig med min lilla kyckling.
nighty

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndag

imorse när jag vaknade var det snö upp till förnstret och såg då ingen anledning att kämpa sig ut härifrån. Det är så kallt och det slutar aldrig heller. Jag stannade hemma idag och vilade ut, jag har sovit jätte mycket men är ändå lika trött. Jag är nog bara trött på vintermörkret. Jag följde med Jonna ut till stallet idag och hennes häst gillar mig inte! Varje gång jag är med i stallet ska det alltid hända något, förra gången blev jag jagad i hagen utav hennes jävla häst och sen följde ju såklart hela flocken med henne. Idag var hästen bara svidig och ville helst av allt sparka av huvudet på mig och sen pissa på de. Vi åkte hem till Jonna sen och gjorde negerbollar mumma! Det är bara hon som kan göra dom riktigt goda.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()