loose yourself

sitter hemma i sängen med melissa horn spelandes från mina högtalare, fin tös. igår var jag lite lessi och fick tröst av elina snorbobban lobban snällt! sängen fick vänta ända in på småtimmar innan den fick mitt sällskap skulle hjälpa elina städa lite men vi var så trötta så vi satt på hennes mysiga ute plats och tittade på varandra. min hjärna hänger inte med riktigt och jag reagerar 5 sekunder senare, men elina hade tålamod med min efterblivenhet. idag har hon sjukstuga hemma hos sig helt själv, jag fick inte vara med även fast jag åsså e lite sjuk snorbobban har blivit jag och vill gärna bli av med titeln. nu byttes melissa ut mot biggie smalls så jag blev lite glad, de e bra... å va glad. jag känner mig lite ensammen just nu, inte riktigt van med de har alltid någon vid min sida.
lista på mitt problem
fanny- bröllop (hon och creypan har hemligt brölllop och drar till thailand imorgon på bröllopssemester) (ingen läser ändå detta så jag har ändå inte avslöjat mig)
elina- har sjukstuga
alina- jobbjobbjobb tror jag, hon sa de iaf haha.
jonna- middag me mommo o moff
pernilla-svarar inte (hon e nog upptagen med hennes missisar, en fågel viskade i mitt öra att hennes missisar hade kissat på fel ställe)
caroline-vibbbble
stina-vart är hon i mitt liv?:( lessi
ronja- världens bästa ronja e i sthlm med abbebudi
sen har jag inga fler vänner inga alls. hehehehe

nu ska jag upp till (lyckan) lyckåker och röjke en fet cigg, camel e gottigast.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()